Okul Müdürünün Mesajı

GAÜ Okullar Grubu, Kuzey Kıbrıs’taki okullar arasındaki konumunu eğitimde ‘mükemmeliyet merkezi’ olarak belirlemiştir. Kurumumuzun itibarı ve eğitim alanındaki başarısı büyümeye ve gelişmeye devam eden Fen ve Edebiyat konularına ek olarak Ekonomi ve Beden Eğitimi de dahil olmak üzere geniş bir yelpazede IGCSE konularını içermektedir. Her geçen yıl Matematik, Bilgi Teknolojileri, İngilizce, Sanat-Tasarım ve Türkçe derslerinde başarı oranımız %100 geçme notu olarak (C notu ve üstü) artmaktadır. Öğrencilerimiz için AS ve A level düzeyinde de kurslar düzenlemekteyiz. Girne Amerikan Koleji’nin şu anda gerçekten farklı ve uluslararası bir eğitim verdiğini söylemekten gurur duyuyorum.

Sosyal etkinlikler okul hayatımızda önemli bir rol oynar. Basketbol, Eskrim ve Yüzme dallarındaki spor başarımız yıllardır kanıtlanmıştır. Ayrıca her yıl düzenlenen Telsim Freezone Okullararası  Müzik Yarışması’nda da birçok başarıya imza attık. GAU Amerikan Koleji olarak, öğrencilerimizin her birinin farklı ihtiyaçları ve yetenekleri olduğunun bilincindeyiz. Amacımız, tüm öğrencilerimize zihinsel, fiziksel, duygusal ve sosyal olarak büyüme ve gelişme fırsatı sunmaktır. Toplumda öne çıkma konusunda özgüven geliştiren çok yetenekli bir öğrenci profiline sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bu büyük ölçüde özverili eğitmenlerimizin onları desteklemesinden kaynaklanmaktadır. Okulumuzun eğitmenleri gerçek takım ruhuna sahip ve hep ortak hareket ederek çalışmaktadır. Öğrenciler yardıma, tavsiyeye ya da kendi sorunlarını anlatmaya ihtiyaç duyduklarında her zaman bir eğitmen bulabilirler.

SerminMayın