Gau Okullar Gurubuna Bağlı The American Nursery School Minikleri Okula ”Merhaba” Dedi

Girne Amerikan Üniversitesi okullar grubuna bağlı  okul öncesi kurumumuz, köklü başarılı geçmişi ile okul hayatının ilk adımlarını atmanın ve gelecek nesillere mutlu bireyler yetiştirmenin grurunu  2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılına başlarken  aynı heyecan ve çoşkuyla yaşamaktayız.

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı okula uyum çerçevesinde 3 ve 4 Eylül tarihlerinde öğrencilerimiz öğretmenleri ile tanışırken, velilerimiz okulumuzun işleyişi hakkında bilgilendirme toplantısına katıldılar

5 Eylül Perşembe günü 2 yaş grubu öğrencilerimize; 9 Eylül Pazartesi günü 3 ve 4 yaş grubu öğrencilerimize  “Hoş geldiniz” dedik. 

Okula uyum, oryantasyon sürecinde bulunduğumuz ilk günlerde  “çocuk-aile-öğretmen tanışma”, “okul ve eğitim ortamını tanıma”, “arkadaşlarla oyun oynayarak kaynaşma” gibi etkinlikler düzenlendik. Sınıflarında yeni arkadaşlarıyla tanışan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.Uyum programları ile çocukların okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri ve öğrenme ortamını tanıyarak sevmeleri ayrıca okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenmeleri amaçlanmıştır. 

The American Nursery School idaresi ve öğretmenleri olar tüm  öğrenci ve velilerimize mutlu,huzurlu,sağlıklı ve başarılı bir  eğitim-öğretim yılı dileriz.