Öğrencinin Gelişim Takibi

Çocuğumun günlük durumunu nasıl takip edebilirim?

Okulun ilk gününde her çocuk için bir iletişim defteri verilir. Bu defterde sınıf öğretmeni tarafından çocuğun günlük durumu ile ilgili bilgiler ve okul idaresi tarafından gönderilen mektuplar yer alır.  Aileler de bu deftere çocuğuyla ilgili bilgi ve mesajlarını yazabilir. Defterin her gün okunup imzalanması iletişim akışının düzenli olması için önemlidir.

Çocuğumun gelişimi hakkında nasıl bilgi sahibi olacağım?

Çocuğun gelişimini takip edebilmek ve olumlu yönde ilerletebilmek, aile ile iletişim bizim için önemlidir.  Eğitim-Öğretim dönemi boyunca, ailelerimizle üç kez çocuklarının gelişim takipleri hakkında toplantılar yapılır.

Aynı zamanda gelişim takip formları gönderilir.

İlk toplantı; Çocuğu tanıma amaçlı, aile ile bilgi alışverişi içerisinde yapılır.

İkinci toplantı; Birinci dönemin  sonuna doğru  ve çocuğun gelişimi hakkında  yapılır.

Son toplantı; İkinci dönem sonuna doğru, değerlendirme toplantısı şeklinde yapılır.

Aynı zamanda çocuğun yıl içerisinde yapmış olduğu çalışmalar sunulur.

Çocuğunun özel  durumu hakkında görüşme yapmak isteyen ailelerimiz, sınıf öğretmeninden randevu alarak görüşebilirler.