Okul Müdürünün Mesajı

Sevgili Ailelerimiz;

Okul öncesi dönem insan hayatının temeli olarak görülmektedir. Bu dönemde çocuğun çok yönlü gelişiminin sağlanması, gelecekte  geniş bir dünya görüşüne sahip olması demektir.

The American Nursery School tüm kadrosu ile, çocuklarımıza tam zamanlı ingilizce dilinde anlamlı ve kalıcı bir eğitim vermektedir. Etkinlik ve çalışmalarını çocukların penceresinden bakarak  planlamaktadır.

Okulumuz; sağlıklı iletişim kurabilen, özgüvenli, sorumluluk sahibi, sosyal, estetik beğenilerini geliştiren, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirerek, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine  sahip çıkan çocukları  hayata hazırlamaktadır..

The American Nursery School  bu amacını gerçekleştirebilmek için, çocuklarımıza yalnızca bilgi vermeyi değil,  kazandıkları bilgileri  kullanabilmelerini sağlayan "tam öğrenme" ve "yaparak, yaşayarak öğrenme" yöntemlerine göre High Scope yaklaşımında eğitim öğretim yapan çocuk merkezli bir sistem uygulamayı ilke edinmiştir.

GAU okullar grubuna bağlı The American Nursery School günden güne büyüyen ailesi ile geleceğe hazırladığı mutlu nesillerin haklı  gururunu yaşamaktadır.

Meryem Gülten - Mukadder Azizoğlu

Müdür Vekilleri