Müdürün Mesajı

Future demek yarın demek; yarın demek American Future College demek.

Biz Future  Elementary School olarak kıymetli çocuklarımızın topluma faydalı, her yönüyle güçlü ve saygılı bir birey olabilmesi için  derslerinin yanında sosyal, kültürel yönleri güçlü, değerlerine sahip çıkan; doğrudan, haktan yana, yeniliğe açık, öğrenmeye hevesli, soran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek için varız. Bunları yerine getirirken bir aile ortamı içerisinde çocuklarımızı sevgi ile yarınlara hazırlamak ve her geçen yıl daha iyiyi yakalamak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

“Öğretmek, bir insan hayatına dokunmaktır.” Biz, American Future Elementary School olarak bu dokunuşun çocuklarımızın hayatına en olumlu biçimde olması için canla başla çalışıyoruz. Özellikle 5-11 yaş aralığındaki çocuklar, yaş bakımından öğrenmeye en açık oldukları zaman dilimindedirler ve biz bunun önemini bilerek, bu yönde eğitim veriyoruz. Türkçe verdiğimiz eğitimi, dünyaca kabul edilen İngilizce ve ayrıca Fransızcayla da destekleyip, çocuklarımıza vizyonlarını genişletebilmeleri için tüm olanak sağlıyoruz.

Bizler birbirimizi destekleyerek çocuklarımızı daha güvenle yarınlara hazırlıyoruz.

Sevim KAYIKÇI

Okul Müdürü